Magunkról

Piramis Ingatlan Ügynökség a budai családi házak és luxusvillák specialistája, elsők között alakult még 1990-ben és a mai napig az egyik piacvezető ebben a kategóriában. Nem kell máshol keresgélni ha valaki Budán vagy környékén házat szeretne vásárolni, mert az eladó házak szinte teljes választékát  megtalálja itt egy jól használható keresővel vagy a  a saját felvételeink vagy társirodáink ajánlatai között. Nagy adatbankkal szívesen kiszolgáljuk az irodaházakban irodát bérelni szándékozó cégeket is.

Eladás vagy vásárlás előtt érdemes rászánni egy órát és telefon történő egyeztetés után konzultálni szakértőinkkel, átlapozni 20-kötetes, 1000 ingatlant tartalmazó fényképes katalógusainkból azt a néhány kötetet, ami érdekes lehet.

Eladónak azért érdemes eljönni, hogy meg tudja határozni a reális és optimális eladási árat, vevőnek azért, hogy reális képe legyen arról, hogy mit kaphat a pénzéért, és hogy a teljes választékból válassza ki igényei és lehetőségei szerinti legjobbat.

Vevőknek a közvetítés díjtalan. Ha nincs a vevőnek saját ügyvédje, a Piramis vállalja a teljes jogi bonyolítást, nagy, kifejezetten ingatlanos gyakorlattal rendelkező ügyvéd közreműködésével a piaci szokásos 1/2 -1% helyett, csakis a cég által közvetített ingatlanok esetében kedvezményes 1/3% (egyharmad százalék) díjazásért.

Az általuk közvetített ingatlanok esetében hitel vagy lízing ügyintézésben is díjmentesen segítünk, ha igénylik.

Egy kedves fiatal stáb várja szeretettel egy kávé vagy tea mellett, egy piacismertető beszélgetésre, konzultációra rózsadombi irodánkban.

Ha kitölt egy  eladó vagy bérbeadó ingatlan igény bejelentő űrlapot,  igénye szerinti konkrét ajánlatokat küldünk e-mailen. Ha rászán egy negyedórát és kitölt egy részletes igénybejelentő formulát, ott leírja részletesen a jelenlegi állapotot, annak hiányosságait és az elérendő célt, munkatársaink megkísérlik beleélni magukat az ön helyzetébe és, ha elvárásai és lehetőségei arányban állnak egymással, segítünk és tartós együttműködéssel közösen meg fogjuk találni az optimális ingatlant.

Ajánlataink  nagy részét több mint 1000 eladó lakás és ház adatait sok színes fényképpel, a bérbeadó lakások teljes listáját, irodaházakban bérelhető irodákat, ajánlatokat befektetőknek és sok mást megtalál oldalainkon.

Saját felvételű ingatlanokon túl 280 társirodával működünk együtt. Egyszerű kereső segítségével válogathat együttműködő partnereink, társirodáink ajánlataiból is .

Nincs minden fent az Interneten. Az eladók közül néhányan az eladás tényét bizalmasan kívánják kezelni, ezért a kínálat egy része, sokszor éppen az érdekesebb ingatlanok anyagai, csak személyesen az irodánkban tekinthetők meg. Ha a teljes kínálatból szeretne választani szeretettel várjuk 33-55-965 vagy 33 55 962 telefonon történő bejelentkezés után a II. ker. Verecke út 8 alatt rózsadombi irodánkban.