Akció!

Hálózati csatlakozás, most, korlátozott számban ingyenes!

A Piramis Ingatlanközvetítő hálózat, számítógépes háttérrel bíró, tapasztalt, közepes és nagy adatbankkal rendelkező ingatlan irodák csatlakozását várja az ország teljes területén induló professzionális, minőségi ingatlanközvetítő franchise hálózatunkhoz. A hálózati tagság az első húsz csatlakozó irodának egy évig ingyenes.

Az első 12 hónap, az úgynevezett próba időszak alatt, az első 20 csatlakozó tagnál ingyenes:

1./ A franchise díj (royalty), az első 12 hónapban az első húsz tagnál nincs.
A csatlakozó iroda korlátlan számban tölthet fel ingatlanokat a rendszerbe, sőt elvárás hogy az első 45 napban minimum 30, a továbbiakban havonta minimum 5 ingatlant az új tag vigyen be a rendszerbe.
2./ Egyszeri csatlakozási díj, know-how átadási díj az első 20 tagnál nincs.
3./ Iroda állandó havi díja és értékesítőnként fizetendő állandó díj az első 20 tagiroda esetében nincs.
4./ Betanítás az első 20 tag irodánál, irodánként egy betanító munkatárs részére ingyenes.
5./ Minden tag a www.piramisingatlan.hu honlaphoz hasonló, azzal egyenértékű saját honlapot kap, saját kiemelési lehetőségekkel. A saját honlap kialakítási díj az első 20 tagnál ingyenes.
6./ Saját felvételű ingatlan értékesítése esetén a bevétel 100%-a 1 évig az első 20 csatlakozó iroda esetében a csatlakozó irodánál marad.
7./A felvett ingatlanok, hacsak a felvevő le nem tiltja, a saját honlapon túl ha még nem szerepelnek a közös portálon, felkerülnek a hálózat közös portáljára a www.ingatlanönki.hu országos önkiszolgáló ingatlan portálra. A csatlakozott tagoknak az ingatlanönki.hu portál használata beleértve az ingatlan feltöltést képekkel, alaprajzokkal, térképpel, akár nagymérető csatolt fájlokkal, videóval, utcaképpel ingyenes.

További információt szerezhet a rendszer a „PS” nevezetű ingatlanközvetítő programról, a rendszer alap programjától, ha ide kattint!

Ha szeretne csatlakozni egy magyar fejlesztésű ingatlanközvetítő hálózathoz, akkor hívja a Piramis Ingatlan Ügynökséget ( cégvezető Horváth Gábor) 061 33 55 965, vagy előzetes egyeztetés után látogassa meg a Piramis ingatlan Ügynökséget személyesen a 1025 Budapest Verecke út 8 alatt, ahol személyesen elbeszélgethet a rendszer gazdával és személyes induló benyomást szerezhet a professzionális PS ingatlanközvetítő programról.

Mert ma már egyedül nem megy, mert együtt, egymást segítve könnyebb, mert kell nagy közös adatbázissal , nagy szakmai háttérrel rendelkező nagyobb csapat!